Дивовижну квіткову архітектуру збирає тернополянка

Опубліковано в Життя краю 27.06.2019

Тернопільська умілиця  Оксана Білоус своїми руками зробила декоративних зайців та ведмедів із маленьких троянд.

Всі звикли до звичайних квіткових букетів. Однак талановита тернополянка спонукає відходити від шаблону. Маленькі штучні квіти дівчина ретельно наклеює на форму, і таким чином заготовча фігура зайця чи ведмедя за певний час обростає пишними трояндами.

Як розповіла талановита тернополянка, щоби створити таку іграшку, потрібно уважно та міцно приклеювати до основи кожну квітку. Слідкувати, аби не було проміжків, щоб деталь добре прикріпилася. Така робота також потребує терпіння, адже щоб приліпити до форми понад тисячу квітів, потрібно інколи й ніч посидіти.

Якось випадково натрапила в мережі на іграшку, яку утворювала велика кількість маленьких квіточок. Стало цікаво, як виготовити своїми руками такі шедеври квіткової архітектури. На інтернет сайтах прочитала, які матеріали потрібні для роботи, замовила їх, щоби й собі спробувати зробити пишного звіра із квітів. Для роботи використала маленькі троянди від українського виробника. Заодно придбала й форму для майбутнього витвору. За допомогою клею-пістолету прикріплювала кожну квітку до основи. Поступово троянди утворювали одну фігуру – і ось у моїх руках уже лежав квітковий ведмідь, — розповіла Оксана Білоус.

Дівчина зазначила, що першою її іграшкою був ведмедики, а потім взялася за зайчик. На 40-сантиметрового клишоногого витратила понад 2 000 троянд. Загалом зробила трьох ведмедів та двох зайців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.