У селі на Тернопільщині створять «Волинську-Подільську Січ»

Опубліковано в Життя краю 06.06.2019

Відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між громадськими організаціями козацького спрямування, органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування Лановецького району Тернопільської області та Теофіпольського району Хмельницької області.

Як зазначили у прес-службі райради, предметом Меморандуму є створення в с.Молотків Лановецького району Тернопільської області «Волинсько-Подільської Січі» в кращих традиціях українського козацтва, створення технічної бази для проведення військово-патріотичних, навчальних вишколів для молоді, умов для психологічної реабілітації воїнів ООС, бази для проведення культурно- мистецьких фестивалів, концертів.

 

Фото - з відкритих джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.