На фестивалі "Ї" у Тернополі відбулася ексклюзивна презентація

Опубліковано в Життя краю 08.05.2019

Організатори Мистецького фестивалю "Ї" цього року порадували глядачів декількома ексклюзивами. Серед них - презентація нового роману тернопільського письменника Анатолія Дністрового.

Книга має цікаву та неординарну назву «Б-52». Чому саме таку, пояснив автор.

- Роман «Б-52» розповідає про дохіпстерський Київ. І головний герой книгиведе активне нічне життя у клубах та пабах Києва. І в тих закладах в той період культовим напоєм був саме коктейль «Б-52». І для мене цей алкогольний напій є дуже знаковим для окреслення того періоду, який відбувається у моєму романі, - розповідає Анатолій Дністровий.

Сюжет роману письменник не став розкривати, проте заінтригував потенційних читачів тим, що їх чекає дотепна розповідь про чоловіка, який є успішним у своїй кар’єрі, проте переживає кризу середнього і зненацька закохується у молоду анархо-феміністку, яка перевертає його світ з ніг на голову. Окрім дотепного викладу, у творі є і етичне послання, яке заставить читачів думати та робити свої висновки.

Додамо також, що під час фестивалю Анатолій Дністровий також представив персональну виставку живопису та графіки «Бездомні краєвиди». Знаково, що саме відкриттям цієї експозиції розпочався сьомий «Мистецький фестиваль «Ї».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.