На фестивалі "Ї" показали неординарні моменти із життя генія з Тернопільщини (фото)

Опубліковано в Життя краю 07.05.2019

Неординарні моменти із життя всесвітньовідомого митця, народного художника України та генія сучасності і нашого земляка Івана Марчука показав журналіст Олег Снітовський у своїй фотовиставці.

Вона експонувалася в рамках сьомого фестивалю "Ї" та зібрала чимало схвальних відгуків. Виставка включає 30 світлин і має назву "Вітражі душі",  і це не випадково, каже Олег Снітовський.

- Під час підготовки фотоальбому «Я – серед вас. Іван Марчук і Тернопільщина», яка вийшла 6 років тому, я побував з художником у різних куточках Тернопільщини. Під час наших роз'їздів мені вдалося зафіксувати такі моменти, в яких Іван Марчук розкривав свою душу перед дорогими йому людьми. Тому виставка так і називається –  «Вітражі душі», – розповів журналіст.

Відзначимо, що фотолокацію цього року вперше було додано до фестивальної програми "Ї". За словами організаторів, виставки художньої фотографії проводитимуть і на наступних фестивалях.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів
Бійці 55 батальйону знищують московських окупантів за допомогою бомбардувальних дронів, які закуплені мерією Тернополя. На…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.