Молодіжні громадські організації кличуть на патріотичні змагання

Опубліковано в Життя краю 26.02.2016

Традиційний Кубок Шухевича патріотичні молодіжні організації Тернопілля проведуть з 28 лютого по 8 березня. Постійними залишаються види спорту та правила, проте, як розповідають члени оргкомітету, є і деякі нововведення.

Зокрема, учасникам Кубку, які ще не досягли повноліття, потрібно мати при собі довідку із медичного закладу про дозвіл на фізичні навантаження і задовільний стан здоров’я. Змагання проводитимуться з наступних видів спорту: копанка (футзал), відбиванка (волейбол), кошиківка (баскетбол), біг (естафета), стрільба, скелелазіння, шахи, бокс, брейн-ринг.

Судитимуть ігри представники управління у справах сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради, проте оргкомітет покладається й на інший контроль.

-          Ми всі тут представники громадських організацій патріотичного спрямування, а одна із рис патріота – це чесність. Тому ми повинні покладатися на совість кожного, щоб змагання були справедливими, - говорить член оргкомітету Вероніка Дякович.

-          «Студентська свобода» вже традиційно бере участь у Кубку Шухевича, ми підтримуємо таку гарну традицію змагань з патріотичним змістом, до того ж, це завжди хороша нагода підтримувати зв’язок з іншими громадськими організаціями, спілкуватися, починати нові проекти разом, - розповідає голова ТОГО «Студентська Свобода» Ігор Костюк.

 

-          Патріотичне виховання – важлива складова здорової нації, тому ми і підтримуємо таку ініціативу як Кубок Шухевича, приймаємо активну участь – коментує представник  «Фонду добрих людей» Павло Бойко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.