Версія для друку

Здай макулатуру - нагодуй собаку: у Тернополі відбудеться благодійна акція

Опубліковано в Життя краю 11.03.2019

Тернополянам не потрібно докладати багато зусиль, щоби допомогти безпритульним тваринам – лише зібрати вдома непотрібну паперову продукцію та здати біля центрального входу в ТРЦ «Подоляни» під час благодійної акції «Здай макулатуру - нагодуй собаку», яка пройде 17 березня.

Доброчинний захід відбувається задля того, аби зібрати кошти на потреби безпритульних чотирилапих.

Як повідомила засновниця благодійного фонду «Вірні Друзі», зоозахисниця Алла Ляпандра, таку акцію у Тернополі вони проводять вдруге. Цього тижня орієнтовна тривалість заходу – від 12 до 15 години.

Біля центрального входу ми чекатимемо охочих допомогти нашим підопічним. Газети, журнали, книги – всі паперові речі, які вам непотрібні, можете приносити до нас. Також біля «Подолян» ми поставимо невеличкий столик, де люди зможуть придбати магнітики, листівки та іншу дрібну продукцію або ж пожертвувати гроші на потреби чотирилапих. Наступного дня ми здамо зібрану макулатуру, — поділилася пані Алла.

Зоозахисниця додала, що виручені в рамках благодійної акції кошти будуть спрямовані на тих тварин, які потребують найбільшої допомоги.