Мешканець Тернопілля піднявся на вершину на міжнародному турнірі

Опубліковано в Життя краю 26.02.2019

Цих вихідних Чемпіоном міжнародного турніру «Відкритий Кубок Львова» у ваговій категорії 55 кг став Юрій Вовк.

У суботу та неділю, 23 та 24 лютого, у Львові відбувся міжнародний турнір «Відкритий Кубок Львова», участь у якому взяли юнаки та дівчата до 17 років з усіх куточків України, а також спортсмени з Молдови, Румунії та Швеції. Престижні змагання відбулися у манежі велотреку СКА.

За місця на п’єдесталі пошани боролося близько 300 спортсменів, з яких гідно представили Тернопілля чотири вихованці Збаразького ФСК «Чемпіон». Серед них золото дісталося юному Юрію Вовку, який завершив перемогою усі сутички.

Як поділився головний тренер збаразьких борців Петро Король, кожен із його вихованців добре показав свою майстерність на змаганні міжнародного рівня.

Боротьба розвиває і м’язи, і координацію рухів, і швидке мислення. Проте досягти гарних результатів у цьому виді спорту може далеко не кожен. Наші хлопці добре розуміють, наскільки важливими для них є систематичні тренування та праця над собою задля подальшого успіху, — поділився тренер.

Для довідки: вільна боротьба — спортивне єдиноборство, вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою різних технічних прийомів (захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо) намагається покласти суперника на лопатки, чи набрати більшу кількість очок в процесі боротьби. Від класичної боротьби вільна відрізняється широким спектром технік, що включають використання ніг: зачепи, підсічки, підніжки та інше.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.