У Тернополі цілий тиждень присвятять молоді

Опубліковано в Життя краю 23.06.2016

До Дня молоді в Тернополі відбудеться ціла низка молодіжних заходів, які проводитимуться впродовж майже двох тижнів. Так, основними подіями стануть: мультифестиваль «Студентська республіка 2016», Кубок Шухевича з пейнтболу, «Місто мультиспорту», обласний молодіжний форум.

«Цього року День молоді не обмежується одним днем чи вихідними, він триватиме більше тижня часу – каже молодіжний мер Тернополя Вероніка Дякович – ми вже розпочали проведення заходів, зокрема в Тернополі відбулись стратегічна сесія «Розвиток в місті!», змагання зі скейтбордингу в скейт-парку. Крім того, нами заплановано цілу низку інших цікавих подій, зокрема, студія молодого бізнесмена, пікнік «Діалоги на траві», бізнес-ігри, вечори правової культури та багато іншого».

З 20 по 26 червня проходитиме тиждень молодіжних ініціатив. Студентська республіка розпочнеться 24 червня і триватиме три дні. З 25 стартує «Місто мультиспорту». А наприкінці місяця, 29 і 30 числа в с. Чорний Ліс Збаразького району проведуть обласний молодіжний форум.

«Цей захід буде організований для молодих представників з районів Тернопільської області – каже начальник відділу сім’ї та молоді тернопільської ОДА Ігор Чорний - Ми хочемо, щоб всі знання і досвід, якого вони наберуться на форумі, в майбутньому були застосованими в молодіжних рухах Тернопільщини. А також, щоб учасники форуму реалізовували його в себе в районах, селах і громадах».

 

Необхідну інформацію щодо проведення заходів для молоді можна буде дізнатись в соціальних мережах, зокрема у фейсбуці на сторінках молодіжної міської ради, відділу сім’ї та молоді ТОДА. Також, на офіційному сайті тернопільської ОДА буде розміщена вся інформація стосовно святкування Дня молоді. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.