Путівка, ексклюзивні речі, майстер-класи, — який сюрприз чекає тернополян на Віденському балу?

Опубліковано в Життя краю 18.02.2019

В атмосферу свята й благочинності зможуть зануритися тернополяни 9 березня у ресторані «Garden Hall», де відбудеться «IV Благодійний Віденський бал»

Основна мета балу благодійницька кожен відвідувач зможе допомогти коштами онкохворим дітям, жертвуючи гроші на купівлю приладу для онкохворих дітей.

—  Ми хочемо показати, що наше місто є сучасним, європейським, спортивним, а також несе культурну місію. Під час заходу симфонічні оркестри допоможуть створити гостям чудовий настрій. Думаю, що всі долучаться до танцювальних музичних пауз. Окрім цього наш захід має вагому благодійну мету – ми збираємо кошти на інфузомат – прилад, який полегшує вплив та дозування ліків для діток, хворих на рак. Цей прилад буде передано в гематологічне відділення Тернопільської міської лікарні. Цього року – доволі непросто провести захід. По-перше, ми чули багато несхвальних відповідей на наші прохання підтримати захід. Я була засмучена, адже завдяки нашому заходу ми зможемо помогти дітям у боротьбі з онкологією. Я знаю, як зараз «допомагають» нашим онкохворим, адже в моїй родині зіткнулися з недугою, —  зазначила співвласниця та керівниця журналу City Life Тетяна Шершун.

Про цікавинки Віденського балу та особливі лоти розповів шоумен, ведучий та координатор заходів Юрій Гнатишин (MIKOФ).

Вже четвертий рік поспіль маю честь вести в Тернополі таку найаристократичнішу, найкультурнішу подію, як  «Благодійний Віденський бал». Відкривати його буде симфонічний оркестр тернопільської філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв Мирослава Кріля. На «живих» інструментах гратимуть 20 людей. Думаю, це буде видовищно. Відкриватимуть бал також дебютанти та люди, які люблять танцювати. Допомагатимуть під час заходу танцювальні клуби «Віват», «Прима балу». Саме «Віват» уже проводить майстер-класи для людей, які хочуть навчитися танцювати, — поділився Юрій Гнатишин.

Пан Юрій додав, що рівно опівночі на заході буде обрано короля та королеву балу – найаристократичнішу та найграціознішу пару вечора.  Під час заходу також буде розіграно ексклюзивний лот – путівку до Венеції, вишиванки ручної роботи, а також ексклюзивні речі від підприємця Михайла Гросуляка. Ексклюзивним буде і лот від українського журналіста, автора і ведучого програми «Світ навиворіт» Дмитра Комарова.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

15.04.2024 soroka
Віталій Кличко передав бригаді Нацгвардії «Рубіж» пів тисячі FPV-дронів
Мер Києва Віталій Кличко відвідав бійців батальйону «Свобода» та передав 500 FPV-дронів від громади Києва.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.