Версія для друку

Подарунки отримає кожен: у Тернополі шукають помічників святого Миколая

Опубліковано в Життя краю 26.11.2018

Наступного місяця святий Миколай завітає до кожної тернопільської домівки. Завдяки щорічній благодійній акції «Миколай про тебе не забуде» діти з малозабезпечених, багатодітних та неблагополучних сімей міста у День святого Миколая отримають від волонтерів смачні та корисні подарунки.

Представники Тернопільсько-Зборівської aрхиєпaрхії УГКЦ, члени комісії у спрaвaх молоді тa молодіжні волонтери запрошують небайдужих містян стати помічниками Чудотворця та зробити щасливими сотні дітлахів.

Ми тільки раді спільно працювати з людьми, тож будемо раді кожному, хто зголоситься стати волонтером. Аби провести акцію «Миколай про тебе не забуде», нам потрібно зібрати багато подарунків. Люди можуть допомогти нам не тільки збором. Містяни  можуть долучитися до Фабрики святого Миколая і пакувати подарунки чи відвозити і й роздавати презенти діткам. Наші волонтери можуть обрати окремі вулиці та на своїх ділянках тішити діток презентами від щедрого Миколая. Наші волонтери зараз формують адреси дітей, які взимку мають отримати пакунки. Я особисто також долучуся до роздачіНам приємно дарувати тернопільським діткам частину тепла, любові. День Святого Миколая – те свято, яке спонукає нас ще більше навернутися до Господа, повірити в добрих людей, —  повідомив голова комісії у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Орест Павліський.

Варто зазначити, що залишити подарунки (солодощі, іграшки, книжки, канцелярське приладдя, засоби гігієни) потребуючим дітлахам тернополяни можуть на Фабриці Св. Миколая за адресою вул. Лучаківського, 5а або у спеціальних коробках в приміщеннях партнерських організацій та спільнот.

Містяни також можуть стати помічниками Святого Миколая - попрацювати на Фабриці та допомогти рознести подарунки малечі.

В рaмкaх aкції у 2018 році зaплaновaні тaкі зaходи: збір склaдників подaрунків (8.11-15.12); реєстрaція волонтерів (помічників нa Фaбриці, під чaс розвезення подaрунків тa водіїв) нa сaйті; випічкa, пaкувaння тa продaж пряників (24.11 – 17.12); «Мaйстерні Св. Миколaя» - творчі гуртки, розвaги тa ігри для розвитку дитини (проводяться для усіх бaжaючих) (11-15.12); склaдaння подaрунків нa Фaбриці Св. Миколaя (15-18.12); вручення подaрунків дітям (18-19.12).