Реконструкція тернопільського скверу коштувала більше мільйона

Опубліковано в Життя краю 02.06.2016

В Міжнародний день захисту дітей відбулось офіційне відкриття нового скверу, що на перехресті вулиць Валова-Руська. Загальна вартість всіх робіт і обладнання склала понад мільйон гривень.

Протягом декількох місяців тривали роботи з відновлення дитячого майданчика, відпочинкової зони. Також, було встановлено нову «вишиту» бруківку. На прохання мешканців будинку Руська, 19 виділено місце для паркування автомобілів.

«Ми встановили понад 24 нові лавочки, урни для сміття, зробили нове озеленення. Сьогодні мешканці звертаються з проханням встановити вуличні тренажери для занять спортом – каже міський голова, Сергій Надал - Загальна вартість всіх робіт становить близько одного мільйона чотириста тисяч гривень».

До початку офіційного відкриття всіх охочих дітей розважали рухливими іграми. Для них провели невелике змагання. За його результатами дітям вручили  подарунки, а трьом найактивнішим учасникам випала нагода урочисто перерізати стрічку і розпочати відкриття скверу.

Після цього, відновлений дитячий майданчик охрестив отець Андрій Янішевський, священик Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці.

 

За словами міського голови, ще декілька об’єктів планують відремонтувати до початку святкування дня міста. Зокрема, новий бульвар Петлюри, бульвар на вулиці Просвіти разом із спортивною та дитячою зонами. Також, найголовнішим проектом стане реконструкція пляжу в напрямку «Циганки».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.