На лампах талановитого тернополянина миготять неповторні малюнки (фото)

Опубліковано в Життя краю 30.10.2018

Тернопільський умілець Павло Головатий, неабияк майстерно вирізьблює на декоративних лампах-нічниках ручної роботи неабиякі зображення, які перетворюють освітлювач на неповторний предмет інтер’єру.

Хоч талановитий хлопець недавно займається виготовленням ламп-нічників, проте його вироби виконані неабияк майстерно. Як зізнається сам Павло, кожна ручна робота потребує не тільки певного часу, але й терпіння, точності.

Коли я зробив першу лампу-нічник, був задоволений результатом. Це спонукало мене далі займатися виготовленням виробів. Займаюся цим переважно у вільний час, адже на створення однієї лампи доводиться витрачати майже день. Спершу я підготовлюю всі потрібні для роботи матеріали та інструменти. Починаю з того, що розрізую на невеликі частини спеціальну вентиляційну трубу, яка є основою мого виробу. Потім вирізую з дерева підставки для лампи, лакую 2-3 рази, вставляю до лампи проводи, аби подати світло. Щоби зробити малюнок на трубі, я роздруковую готову картинку. перебиваю її на основу, для більшої оригінальності витвору домальовую дещо своє і фрезером вирізую малюнок, — розповів хлопець.

Умілець зазначив, що його декоративні лампи-нічники ручної роботи – чудовий подарунок як для дітей, так і для дорослих.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.