Не солодощами єдиними: талановита тернополянка робить букети навіть зі шкарпеток (фото)

Опубліковано в Життя краю 16.10.2018

Неабияка краса зі шкарпеток та цукерок квітне в букетах тернополянки Юлії Хорошової, яка вміє креативити з матеріалами.

Її букети не тільки апетитні, але й практичні, адже рукотвори пані Юлії – особливий подарунок як для хлопців, так і для дівчат.

Як розповідає талановита тернополянка, її витвори – непересічні. Якщо хтось любить робити на замовлення букети із фруктів, овочів, алкогольних напоїв, морепродуктів, хліба і солодощів, то зі шкарпетками мало хто працює.

Створюю букети зовсім недовго – від осені. Якраз почалися перші холоди і мені захотілося подарувати своєму хлопцю особливий подарунок, який би зігрівав. На його роботі, на жаль, не надто тепло. Я подумала – варто купити йому щось тепле, хоч шкарпетки. Коли мала в руках теплі вироби, подумала: «Чому би не спробувати зробити із них букет?» Перша спроба вдалася і мій виріб сподобався моєму обранцю. Це спонукало мене створити ще декілька букетів, які подарувала близьким людям. Оскільки перші мої букети рідні та знайомі оцінили добре, я надалі вирішила надалі виготовляти вироби на продаж і тішити теплими шкарпетками інших тернополян, — розповіла дівчина.

Юна умілиця наголосила, що витрачає небагато часу на креативні букети – більше години. Матеріали, з яких створює вироби, купує самостійно. За словами тернополянки, люди, які хочуть придбати у неї букет, вибирають його за фото попередніх виробів, які дівчина викладає на персональних сайтах.

Дівчина наголошує, що завжди мала тягу до творчості, тому створення краси своїми руками приносить їй чимало задоволення.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.