На Тернопільщині смертельна ДТП

Опубліковано в Новини 19.05.2016

За рулем була жінка, яка загинула.

19 травня о 07.52 до «Служби порятунку 101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду: на автодорозі Тернопіль-Збараж зіткнулись автомобілі «МАЗ» та «ВАЗ 21099». В результаті події загинув водій легкового автомобіля, жінка 1985 р.н., а двоє пасажирів отримали травми різного ступеня та виявились заблокованими в понівеченому транспортному засобі.

Для ліквідації наслідків ДТП залучався черговий караул аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Тернопільській області. За допомогою спеціального  механізованого обладнання рятувальники деблокували потерпілих із автомобіля та передали їх працівникам швидкої медичної допомоги. А також провели комплекс заходів спрямованих на недопущення займання пролитого після зіткнення пального.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.