У центрі Тернополі фотографуються рідні (фотофакт)

Опубліковано в Новини 18.05.2016

Зробити сімейне фото, або ж зіграти у настільну гру можна просто зараз у центрі Тернополя.

На вулиці Сагайдачного біля пам'ятника Франку відбувається акція «Зроби фото своєї сім'ї», де кожен перехожий може зробити світлину із родичем. Участь безкоштовна, долучитися можна протягом дня, а ввечері можна буде забрати свої фото. 

Окрім цього тут можна глянути на фото щасливих сімей, які взяли участь у фотосушці, а також зіграти в настільні гри. Дійства відбуваються в рамках міжнародного руху «Тиждень подружжя», до якого долучився і Тернопіль.

До слова, завтра о 18 годині на Театральному майдані покажуть Шоу мильних бульбашок, а в неділю пройде парад сімей та фестиваль сім'ї (парк Слави (14.30 год) та парк Шевченка (16.00 год) відповідно).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.