Тернопільських підприємців «розводять» луганчани

Опубліковано в Новини 27.04.2016

Головне управління ДФС у Тернопільській області повідомляє, що на теренах нашої області продовжуються випадки телефонного шахрайства. Зокрема, шахраї представляються довіреними особами посадовців Головного управління ДФС у Тернопільській області та вимагають кошти для залагодження так званих перевірок чи на якісь інші нагальні потреби. У результаті проведених заходів встановлено, що дзвінки з номеру телефону 066-052-70-23 надходять із виправної колонії №38, яка знаходиться на тимчасово непідконтрольній Україною території у смт. Ленінське Свердловського району Луганської області.

Вкотре наголошуємо, що посадові особи Головного управління ДФС в області, територіальних органів ДФС у Тернопільській області та Тернопільської митниці ДФС жодних вказівок збирати гроші від свого імені ніяким довіреним особам не давали.

Отож, наполегливо радимо громадянам бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.

При подібних випадках шахрайства суб’єктам господарювання слід негайно звертатись до місцевих органів Національної поліції, а також повідомляти у Головне управління ДФС в області за номерами телефону (0352) 43-46-45, 43-04-16 (факс), 43-46-38, 098-992-42-82 або особисто звертатися у відділ внутрішньої безпеки за адресою: Тернопіль, вул. Білецька, 1.

 

Відділ організації роботи

Головного управління ДФС у Тернопільській області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.