Дітям на Тернопільщині привезли подарунки благодійники

Опубліковано в Новини 27.04.2016

26 квітня представники благодійних фондів «Фонд добрих людей» та «Апостол» відвідали Бережанську школу-інтернат, де навчаються та виховуються діти різних соціальних категорій: діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та діти з малозабезпечених сімей. Спільними зусиллями благодійникам вдалося зібрати і матеріальну допомогу малечі. 

Одяг, взуття, іграшки та продукти харчування передали тернополяни безпосередньо у руки вчителів та дітей. Як розповідають самі благодійники, до цього заходу долучилися і підприємці, зокрема бізнесмени з ринку передали більше 20 пар взуття. Також малечі привезли спортивні та розвиваючі ігри. Окрім подарунків, гості і поспілкувалися з вихованцями закладу, провели цікаві бесіди. 

- Ця поїздка до Бережан була також покликана налагодити контакти із керівництвом школи-інтернату і в подальшому ми плануємо співпрацю. Закликаємо і інших благодійників, громадських активістів та підприємців долучатися до допомогти, - говорить заступник директор з розвитку благодійного фонду “Фонд Добрих Людей” Ігор Костюк. 

Долучатися запрошують усіх мешканців Тернополя та області. За детальнішою інформацією можна звертатися за адресою вул. Князя Острозького 32 та за телефоном 0987588841 (Наталя).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.