Тернопіль: що буде, якщо переходити дорогу не на "зебрі"

Опубліковано в Новини 26.04.2016

Є ризик ДТП.

Так, як зазначили в ГУ НП області, із закритим переломом плечової кістки звернулася до медзакладу близько 9:00 тернополянка. Її госпіталізували. Як з'ясувалося, жінка потрапила у аварію 25 квітня.

За попередньою інформацією, близько 8:50 водій автомобіля "Мерседес Віто", рухаючись заднім ходом вулицею Злуки, збив пішохода. Жінка раптово вийшла на проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Ще дві аварії трапилися в області за минулу добу.

Про аварію з потерпілими надійшло повідомлення о 13:30 від старшого інспектора Івано-Франківської області. Він заявив, що в селі Іване-ЗолотеЗаліщицького району зіткнулися дві автівки. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася на дорозі Заліщики-Іване-Золоте.

Двадцятип'ятилітній водій автомобіля "Фольксваген-Кадді", перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не дотримався безпечної дистанції і в'їхав у "ВАЗ - 2107". В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій "Лади" потрапив до лікарні. Після надання меддопомоги його відпустили.

Два легкових автомобіля не розминулися того ж дня у Тернополі. Близько 19:40 на вулиці Об'їздна зіткнулися "ВАЗ-2106" та "ВАЗ-2107". Обом водіям лікарі надали меддопомогу на місці аварії. В лікувальні заклади учасники ДТП не зверталися.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.