Правоохоронці кличуть на допомогу громаду Тернопільщини

Опубліковано в Новини 25.04.2016

Просять спільними силами забезпечити спокій у місті та області.

Штабом Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Тернопільській області узгоджено організаційні заходи із запобігання терористичним загрозам під час травневих свят.

У позачерговому засіданні штабу взяли участь керівники регіональних управлінь Служби безпеки України, Нацполіції, Державної пенітенціарної служби, держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних сил України та Національної гвардії. Учасники заходу розглянули питання забезпечення умов безпеки у регіоні під час масових заходів.  

Через те, що у «мирних» регіонах почастішали терористичні прояви, правоохоронці Тернопільщини вживатимуть додаткових заходів щодо охорони важливих об’єктів життєзабезпечення краю та місць масового перебування людей у дні святкування Великодня, відзначення Дня пам’яті та примирення,  а також Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Разом з тим, УСБУ  в Тернопільській області зауважує, що безпека краян залежить не лише від правоохоронців, а й від пильності та відповідальності пересічних громадян.  Відтак, силовики  закликають невідкладно звертатися до них у випадку потрапляння у поле зору підозрілих транспортних засобів, предметів та осіб.

Якщо вам стало відомо про факти та наміри здійснення терористичної чи диверсійної діяльності, просимо цілодобово повідомляти на телефон довіри УСБУ (0352) 52-90-00, на гарячу телефонну лінію (067) 352-31-00,
або 102.

 

Сектор взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

 

УСБУ в Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.