Погані новини для тернополян відклали на невизначений термін

Опубліковано в Новини 25.04.2016

Станом на сьогоднішній день ще немає жодної офіційної інформації щодо підвищення тарифів на газ.

Як повідомив директор ДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміськгаз” Віталій Бобрівець, нарада, запланована в Міністерстві енергетики України на18 квітня, що мала стосуватися питання формування тарифів на енергоносії для населення, була перенесена на невизначений термін .

Як ми вже повідомляли, згідно з меморандумом з Міжнародним Валютним Фондом, який було підписано рік тому, чергове підвищення вартості природного газу для населення було заплановане на 1 квітня 2016 року до рівня 75% від імпортного паритету в рамках соцнорми 1,2 тис. куб. м в опалювальний сезон. Проте 30 березня уряд вирішив залишити пільгову ціну на газ для населення до травня (посилання на попередню публікацію).

Нещодавно новий глава Міністерства енергетики та вуглепрому Ігор Насалик анонсував проведення його відомством спільної наради з парламентськими фракціями, Міжнародним валютним фондом, “Нафтогазом України” та НКРЕКП. Однак нарада, запланована на 18 квітня не відбулася з організаційних причин – так зазначили у прес-службі відомства.

Директор ДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміськгаз” Віталій Бобрівець зазначив, пермовини з МВФ щодо перегляду  у Меморандумі пункту про підвищення тарифів ще тривають, адже у разі прийняття рішення про підвищення тарифів вони стануть просто непідйомними для значного відсотка українців.

При появі офіційної інформації щодо змін у тарифах на природний газ та будь-яких інших змін, ми відразу проінформуємо тернопільських споживачів.

Адміністрація ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз»

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.