Одна з тернопільських маршруток змінить свій рух

Опубліковано в Новини 06.12.2017

Через звернення мешканців мікрорайону «Пронятин» у міськраді прийняли зміни, у зв’язку з якими маршрутне таксі №23 змінить свій рух. Незабаром управління транспорту, комунікацій та зв’язку внесе їх у паспорт маршруту та розклад руху.

 Після цієї процедури маршрутка №23 курсуватиме вулицями Мирна, Бригадна, Львівська, Мазепи, Руська, Острозького, Шептицького, Живова, Острозького, Шевченка, Руська, Мазепи, Львівська, Бригадна, Проектна, Хутірська, Мирна. Про дату зміни маршруту буде проінформовано додатково.

- Рішення було прийняте згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», п.20 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р.№176, враховуючи звернення мешканців мікрорайону «Пронятин», з метою забезпечення належного рівня перевезення пасажирів міським громадським транспортом загального користування, - коментують в міськраді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.