×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6385

Версія для друку

Ігор Побер: Під час приватизації головне, щоб державні підприємства не потрапили до рук Росії

Опубліковано в Новини 16.11.2017
Днями депутати підтримали в першому читанні проект Закону України «Про приватизацію державного майна», розробленого Кабміном спільно з міжнародними експертами.
Відповідне рішення підтримали 258 народних обранців. Про позитивні сторони такого законопроекту в прямому ефірі телеканалу «Еспресо» розповів народний депутат України від фракції БПП Ігор Побер.
– Я підтримую закон про приватизацію і вважаю, що його потрібно прийняти. Наприклад, наша залізниця доведена до крайнощів. Потрібно, щось робити, аби це змінити. Багато хто каже, що зараз не час приймати такі закони, адже в країні йде війна, економіка погіршується. Найголовніше – це прописати правильні та чіткі правила, за яких ця приватизація буде дійсна, – зазначив Ігор Побер.
Нардеп вважає, що утримувати українські державні підприємства неефективно. Ігор Побер зазначив, що весь процес роздержавлення контролюватиме САП та НАБУ.
– Під час приватизації головне, щоб державні підприємства не потрапили до рук Росії. Ми вже проголосували у першому читанні, а до другого всі недоліки законопроекту комітет доопрацює, депутати внесуть правки. Тоді ми вийдемо на єдиний закон, який буде влаштовувати всіх, – додав народний депутат.