До уваги водіїв: у Тернополі частково перекритий рух на Дружбі

Опубліковано в Новини 06.11.2017

У зв’язку із проведенням ремонту дорожнього полотна на перехресті вулиць Миру та Дружби до 9 листопада буде частково перекрито рух транспорту, а міські тролейбуси курсуватимуть по-іншому, інформують в міськраді.

Так, впродовж чотирьох днів, до четверга 9 листопада включно, з 8:00 ранку – до 20:00 вечора на вказаному перехресті рух транспорту залишатиметься обмеженим.

Щодо тролейбусів, вони курсуватимуть містом із наступними змінами:

Маршрути №1 та 3 від зупинки «Вул. Мазепи» проходитимуть вул. Бережанською, Тролейбусною, Бережанською, Мазепи (як тролейбусний маршрут №2) і далі по маршруту. Маршрут №5 від зупинки «Вул. Мазепи» проходитиме вул. Бережанською, Лучаківського, Тролейбусною, Бережанською, Мазепи (як тролейбусний маршрут №11) і далі по маршруту.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.