Покази фільмів, творчі зустрічі, майстер-класи та навіть дискотеки зможуть відвідати тернопляни похилого віку

Опубліковано в Новини 31.10.2017

Покази фільмів, творчі зустрічі, майстер-класи та навіть дискотеки зможуть відвідати тернопляни похилого віку

В рамках соціально-благодійної програми «Турбота» на базі центру дозвілля та молодіжних ініціатив ім. О.Довженка створений своєрідний майданчик спілкування для літніх людей, повідомляють в міськраді.

Саме у центрі дозвілля та молодіжних ініціатив згідно програми проводяться зустрічі пенсіонерів з письменниками, режисерами, акторами, організовуються майстер-класи, покази кіно і навіть дискотеки.

Вечори для літніх людей відбуваються щосереди та щонеділі. Один захід приблизно відвідує понад сто людей, які перебувають на обслуговуванні у Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

Також до цього проекту долучаються благодійні фонди, зокрема товариство Червоного хреста, які надають відвідувачам продуктові набори.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.