Версія для друку

Нардеп Тарас Батенко закликав підтримати УКРОП на завтрашніх виборах

Опубліковано в Новини 29.10.2017
Вже цієї неділі, 29 жовтня, пройдуть вибори до чотирьох громад на Тернопіллі. Проведуть голосування і на Зборівщині, куди напередодні завітав очільник партії Українське об’єднання патріотів «УКРОП» Тарас Батенко.

Зборівщина є рідною для народного обранця землею, адже тут нині живе його мати. Мешканців громади Тарас Батенко запросив на зустріч та розмову. В рамках заходу, обговорили найактуальніші теми сьогодення нашої держави. Окрім того, розмовляли і про вибори, які відбудуться уже за кілька днів.

- За результатами виборів до ОТГ у грудні та квітні партія УКРОП увійшла до 5-ки політсил, які взяли найбільше депутатських мандатів. 4-ту сходинку у виборчому рейтингу партії забезпечили і розгалужена мережа осередків, і чесні, незаплямовані імена кандидатів, і наша активна пронародна позиція, - зазначив Тарас Батенко.

Нардеп також зауважив, що сьогодні УКРОП перебуває в опозиції до влади. Навіть попри те, що на політичну силу здійснюється постійний тиск, а часом він доходить і до фізичної розправи. Так сталося у Черкасах із депутатом-укропівцем Михайлом Бігусовим. Через боротьбу із корупцією в органі місцевого самоврядування обранця було вбито.

В контексті майбутніх виборів до ОТГ, Тарас Батенко звернувся до зборівчан та попросив підтримати на виборах справжніх патріотів, які пройшли військові дії, які працюють в органах самоврядування, тих, хто прагне змін у нашій країні.

- У виборчому бюлетені до Зборівської ОТГ УКРОП іде під номером 1. У нашому списку люди, які живуть і працюють у Зборові та довколишніх селах. Вони зацікавлені у розвитку громади і будуть задля цього працювати, - зазначив голова обласного осередку партії УКРОП Андрій Цибульський.

До Зборівської ОТГ УКРОП делегує 23 кандидати.