Версія для друку

Кар’єр на Тернопільщині отримав почесну відзнаку від Асоціації платників податків

Опубліковано в Новини 27.10.2017
Керівник ПАТ «Коржівський спеціалізований гірничо-дробарний кар'єр» Орест Крушельницький отримав грамоту від голови Ради ТВ ВГО Асоціації платників податків України в Тернопільській області.
Вручили почесну відзнаку Оресту Володимировичу у День підприємця за вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва Тернопільського краю та активну громадську позицію.
- Надзвичайно приємно отримати таку відзнаку, адже вона символізує визнання нашої діяльності та є подякою за вклад у розвиток підприємництва не лише Монастириського району, а й Тернопільської області в цілому. Ця грамота – нагорода для всього нашого колективу. Праця кожного нашого працівника – особистий вклад у розвиток підприємства, – ділиться Орест Крушельницький.
Нагадаємо, ПАТ «Коржівський спеціалізований гірничо-дробарний кар'єр» займається видобувничою діяльністю в Монастириському районі. Він забезпечує роботою 105 людей, середня заробітна плата яких складає більше 5 900 гривень.
Окрім видобувної діяльності, кар’єр активно займається і благодійництвом. Так, впродовж цього та попередніх років на соціальну допомогу підприємство виділило більше 400 тисяч гривень.
22656532 1944786189128598 468703823 n