Версія для друку

На Тернопільщині учні склали урочисту присягу

Опубліковано в Новини 15.10.2017

12 жовтня ц.р., у Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою учні-першокурсники, напередодні Дня захисника України і Дня Українського козацтва, урочисто склали присягу.

Ця подія відбулася на центральному стадіоні міста Збаража. Розпочався захід з виносу Національного прапору та привітального виступу директора коледжу Василя Процика. Також, юних хлопців та дівчат, які вирішили присвятити свої життя служінню державі, приїхали привітати батьки, друзі, родичі, представники влади та духовенства.

Зі словами привітань звернувся до першокурсників керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Іван Бабійчук:

«Дорогі учні, щиро вітаю вас із визначною подією у вашому житті. У грізний для країни час, коли бойові дії на території нашої країни не припиняються, вибір героїчної професії – це вже великий громадянський подвиг кожного з вас. Тому бажаю вам із гордістю носити звання учня професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Вірю в те, що слова, якими ви заприсяглися сьогодні, назавжди закарбуються у ваших серцях, стануть непорушним законом вашого навчання та життя загалом. Успіху вам, незламності духу та вірної служби. Слава Україні! Героям слава!»

З нагоди Дня захисника України і Дня Українського козацтва керуючий справами виконавчого апарату обласної ради вручив грамоти, подяки, подарунки учням і працівникам коледжу.

Усіх присутніх також привітала виконувач обов’язки начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Ганна Зварич: «У цей святковий знаменний день у Вашому житті від щирого серця складаю усім Вам найкращі побажання. Дорогі учні! Будьте вірними словам присяги, яку ви сьогодні склали. Пам’ятайте про цінність кожної хвилини, прагніть добра,  миру, любові. Дорогі викладачі, вчителі пам’ятайте що ваше щире слово та добрий приклад стануть надійною опорою для ваших вихованців. Дорогі батьки! Ваша довіра, любов і молитва за своїх дітей будуть тими двома крилами. Які підноситимуть їх до успіху!»