Фірма заявила, що задарма побудувала дорогу за кілька мільйонів до «генеральського» села на Зборівщині

Опубліковано в Новини 04.10.2017
Учора, 2 жовтня, під час прес-конференції, ініційованої активістами «Автомайдану», представника компанії «Авакс-проф» просили надати пояснення щодо будівництва дороги до села Лопушани.

Фірма зробила відрізок безоплатно, а веде він до села, де живе менше двох сотень людей.

У серпні активісти громадської організації дізналися, що на відрізку дороги між селами Оліїв та Лопушани, проводять ремонт, а фактично будівництво дороги. На шляху працювала техніка, вкладали повноцінне асфальтове покриття. Документів тоді робітники надати не змогли, до того ж, відсутні були і дані щодо проведення тендеру. Тоді ж з’явилася інформація про те, що з села Лопушани походить генерал-лейтенант Василь Пісний та нібито він і пролобіював це питання.

Як зазначив під час прес-конференції 2 жовтня начальник виробничо-технічного відділу ТОВ «Авакс-проф» Володимир Хоміцький, за ці роботи фірмі ніхто не заплатив і це нібито доброчинність. Також додав, що на цій ділянці компанія просто випробовувала нову техніку та навчала новий персонал.

Інформація ця викликала значне обговорення, адже за словами одного із лідерів «Автомайдану» Олексія Гриценка, який приїхав до Тернополя, за цим криється зовсім інша історія. Представнику «Авакс-проф» навіть пропонували підтвердити свої словами тестом на поліграфі, проте відповіді так і не отримали.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.