Перед лицем Феміди постануть тернопільські екс-поліцейські, які підробляли горілку

Опубліковано в Новини 03.10.2017

Троє колишніх правоохоронців та ще 1 спільник, які впродовж трьох місяців 2016 року збували людям незаконно виготовлені алкогольні напої, постануть перед судом.

Як повідомляють в Прокуратурі Тернопільської області, по даній справі до суду вже скерований обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 204 - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів; та ч. 3 ст. 199 – виготовлення, зберігання, придбання, або збут підроблених марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів ККУ.

- Розслідуванням встановлено, що організована група із 4 осіб, 3 з яких працювали в Борщівському відділенні поліції Чортківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, впродовж травня-листопада 2016 року спільно з місцевими підприємцями реалізовували мешканцям області незаконно виготовлені алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору. Під час санкціонованих обшуків у помешканнях вищевказаних осіб виявлено та вилучено контрафактної алкогольної продукції понад 500 літрів та спирту в кількості 88 декалітрів, - коментують в Прокуратурі.

Нагадаємо, нещодавно справу стосовно 4 тернополян, які впродовж 2016-2017 через мобільний додаток "TELEGRAM" під ніком «Вкусные сладости» незаконно збували наркотичні речовини, скеровано до суду. Проти обвинувачених відкрили кримінальне провадженні за ч. 3 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.2 ст.306 КК України (Розміщення коштів, здобутих від незаконного обігу психотропних речовин у банках, вчинені повторно).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.