По Тернополю продовжують «виростати» нові велодоріжки

Опубліковано в Новини 03.10.2017

Нові велодоріжки в рамках реалізації програми розвитку велоінфораструктури вже незабаром повинні з’явитись в місті.

Зокрема, спеціальні доріжки облаштовують в мeжaх тpaнcпopтнoї poзв’язки нa вyлицях Збapaзькa, Енepгeтичнa, пpocпeкт Злyки тa нa вyлицях Тeкcтильнa-Пpoмиcлoвa.

Як повідомляють в Управлінні ЖКГ, за вказаними адресами підрядники стелять фігурні елементи мощення.

Крім того, нещодавно була промарковано велодоріжки на ділянці від «Острова закоханих» до пивзаводу, а також попри існуючий пішохідний перехід до парку імені Тараса Шевченка (поблизу податкової). На вулиці Руській поблизу Надставної церкви з’явився й новий велопереїзд.

До слова, недавно в Тернополі встановили 12 експериментальних парковок для дитячих візочків та велосипедів поблизу медичних закладів та місць відпочинку для дітей та батьків. Загалом до кінця цього року їх кількість зросте до 19. Також в місті також встановили 114 велопарковок у різних громадських місцях.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.