7 доріг на Тернопільщини сьогодні «під ремонтом»

Опубліковано в Новини 03.10.2017

На Тернопільщині сьогодні, 3 жовтня, ведуться ремонтні роботи на 7 автошляхах загального користування, повідомляють в Службі автомобільних доріг області.

Так, на дорозі Теребовля – Білобожниця шляховики ліквідуовують 220 м2 ямковості струменевим методом. В межах автошляхів Порохова – Космирин, Зборів – Красне та Галич – Сатанів також проводять роботи роботи з ліквідації 1100 м2 ямковості з використанням гарячого асфальтобетону. Також шляховики ліквідовують колійність та пучини.

Крім того, на умовах співфінансування триває ямковий ремонт автодороги Мшанець – Великий Говилів. Тут впродовж дня заплановано ліквідувати 210 м2 ямковості гарячим асфальтобетоном.

Також поточний середній ремонт триває у напрямку Тернопіль – Львів. Задіяно декілька дорожніх бригад, які виконують влаштування вирівнюю чого шару асфальтобетону (1500 тонн). Дорожні бригади наразі зосереджені в межах Хуторів Озерянських. Продовжуються роботи з поточного середнього ремонту і на дорозі Гримайлів – Яблунів (Хоростків). За день тут влаштують 200 тонн гарячого асфальтобетону вирівнюючим шаром.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.