Американські радіологи співпрацюватимуть з медиками Тернопільщини

Опубліковано в Новини 03.10.2017

Зустріч з представниками американської благодійної організації «Радіологи без кордонів» відбулася сьогодні у Тернопільській обласній державній адміністрації за участю заступника голови ОДА Юрія Юрика, голови обласної ради Віктора Овчарука, начальника управління охорони здоров’я Володимира Богайчука.

Розроблені благодійною неприбутковою організацію «Радіологи без кордонів» проекти щодо безкоштовного радіологічного обстеження населення застосовуються у різних країнах світу. Налагоджена співпраця і з Тернопільською областю, зокрема благодійна організація надала гуманітарну допомогу Тернопільській обласній університетській лікарні.

«Ми високо оцінюємо гуманітарну місію у нашій області, яка відіграє велику роль у якості надання медичної допомоги. Тернопільщина відкрила черговий напрямок у медичній частині, яка найперше потребує покращення у країні. Ми багато працюємо, збільшуємо якісні показники і покращуємо медичну інфраструктуру області. Для нас важлива така співпраця, а також розвиток й осучаснення української медицини», - зазначив Юрій Юрик.

Про те, що дана мандрівка є другою, але не останньою в Україну і Тернопільську область зокрема, наголосив радіолог, директор благодійної неприбуткової організації «Радіологи без кордонів» Гіл Тарік. Медик подякував за зустріч та можливість допомагати людям, які проживають в Україні. Також розповів про налагодження співпраці з місцевим медичним університетом та обмін досвідом.

Завершилася зустріч підписанням меморандуму про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та благодійною організацією «Радіологи без кордонів».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.