На Тернопільщині завершились антитерористичні навчання для працівників СБУ

Опубліковано в Новини 01.10.2017

На Тернопільщині завершились планові тактико-спеціальні навчання, які провела координаційна група Антитерористичного центру при регіональному управлінні Служби безпеки України.

Як повідомляють в секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, понад п’ятсот співробітників силових відомств, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування вдосконалювали алгоритми та навики спільних дій в умовах виникнення диверсійної та терористичної загрози на об’єктах критичної інфраструктури регіону.

Учасники навчань проводили інтенсивні пошукові заходи, виконували завдання зі знешкодження диверсійних груп, ведення переговорів зі зловмисниками, які захопили заручників. На одному з об’єктів підвищеної техногенної небезпеки, розташованому неподалік обласного центру, було проведено навчальну штурмову операцію силами спецпідрозділів «Альфа» та «КОРД». Навчання дали змогу перевірити готовність усіх суб’єктів антитерористичної діяльності на Тернопільщині до запобігання вчиненню диверсій і терористичних актів, їх припинення та мінімізації наслідків. 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.