В УКРОПі звинуватили владу у бандитських методах боротьби

Опубліковано в Новини 30.09.2017
УКРОП пов’язує вбивство голови Черкаської обласної організації партії Михайла Бінусова з його антикорупційною діяльністю у міській раді.

Про це йдеться в офіційній заяві «Українського об’єднання патріотів».

У партії звертають увагу, що на посаді виконувача обов’язків керівника департаменту ЖКГ Михайлові Бінусову за досить короткий час вдалося викрити корупційні схеми в цій сфері.

«Припинення незаконних потоків коштів незабаром могло чекати й на інші галузі міського господарства, адже укропівця розглядали як одного з кандидатів на посаду секретаря міськради, яку нині обіймає представник БПП, пов’язаний з кримінальними угрупованнями Черкас», – йдеться в документі.

УКРОП зазначає, що їхній соратник також мав великі плани щодо розбудови партійної організації. Вона мала стати потужним опозиційним центром та гідно виступити на виборах в окружні територіальні громади, які пройдуть 29 жовтня 2017 року.

«Відтак убивство Михайла Бінусова, як і підпал автомобіля нашої однопартійки, керівниці фракції УКРОП у Житомирській обласній раді Наталії Кокітко, який стався в ніч проти 29 вересня, ми розцінюємо як чергову спробу залякати опозиційну силу», – підкреслюють в УКРОПі.

Водночас об’єднання патріотів звинувачує владу у відверто бандитських методах боротьби з політичними опонентами. За словами представників партії, ці методи нагадують кримінальні розбірки «лихих дев’яностих».

У зв’язку з цим партія закликає можновладців не загострювати ситуацію в країні та забезпечити прозоре розслідування злочинів проти укропівців.

Нагадаємо, 28 вересня в Черкасах невідомі розстріляли очільника Черкаської обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Михайла Бінусова. Окрім того, у ніч на 29 вересня в смт Першотравенськ Баранівської громади було підпалено автомобіль голови фракції УКРОП у Житомирській обласній раді, заступника баранівського міського голови Наталії Кокітко.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.