Ремонт тернопільської дамби "перекинувся" на інший бік (фото)

Опубліковано в Новини 29.09.2017

Ремонт лівої смуги руху, зі сторони гідропарку Топільче, на тернопільській дамбі завершився й перейшов на праву, зі сторони ставу.

Загалом друга черга реконструкції дороги на дамбі триває. Минулого тижня на лівій смузі було влаштоване дорожнє корито, встановлено бордюрний камінь та встелено нижній шар асфальтобетонного покриття. На правій стороні дороги виконуватимуться такі ж роботи.

У міськраді повідомляють, для того, щоб нова дорога була надійнішою - її основу поглибили на метр. Крім того, за словами головного інженера відділу технічного нагляду Ярослава Копчі, роботи ведуться за новими технологіями:

- Зазначу, що ремонтується ділянка за допомогою спеціального методу холодного ресайклінгу, який дозволяє суттєво зміцнити основу та запобігти утворенню колійності та інших деформацій дорожнього покриття.

В цілому, як раніше зазначали в міськраді та Управлінні ЖКГ, ремонт дамби повинен тривати до кінця року і обійтися приблизно в 30 мільйонів гривень. Також з наступного року частину старої бруківки з дороги, яка сполучає Дружбу та Центр, продадуть на відкритих торгах; а решту використовуватимуть для подальших ремонтів, зокрема її планують вмостити на вулицях Кульчицької та Брюкнера. Поки ж юруківка перебуватиме на зберіганні в комунального підприємства.

До слова, вже з другого року планують розпочати наступну чергу ремонту дороги на тернопільській дамбі: від відремонтованого шматка ділянки - до Надставної церкви. Також заплановано відремонтувати й пішохідні доріжки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.