«Всі поправки до судової реформи - це маніпуляція опозиції для відкладання пенсійної реформи» - нардеп Ігор Побер

Опубліковано в Новини 27.09.2017
Судова реформа на прийнятті стоїть перед пенсійною і є не менш важливою.
Та попри цей факт, окремі політичні сили та народні депутати гальмують прийняття як першої, так і другої.
На думку народного депутата від фракції БПП Ігоря Побера, до пакету судової реформи, який складається з Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства та інших законодавчих актів, окремими обранцями умисне вносяться поправки, за які вони ж потім не голосують. На разі кількість поправок складає 4 383.
Як пояснює нардеп,це все робиться, щоб в першу чергу, загальмувати процес розгляну пенсійної реформи, яку мали б прийняти до 1 жовтня, вже після судової.
- Усі поправки, які були на розгляді під час пленарного тижня, а їх було багато, не приймались і як на мене, це просте затягування часу двома політичними силами: «Батьківщиною» та» Самопоміччю». Окремі депутати, якщо згадати минулий четвер 21 вересня, самі не голосували за свої ж поправки. Найосновніше, на чому я хочу наголосити: експертне середовище юристів відзначило, що близько 80% поправок – це всього лише мильна бульбашка. І це робилось з тією метою, щоб загальмувати процес прийняття реформ. Головні ініціатори поправок домоглись свого, адже ми навіть не встигли через це розглянути пенсійну реформу. Однак, я сподіваюсь, що вже після 3 числа ми пройдемо ці поправки і візьмемось за пенсійну реформу. Адже нарахування пенсій починається з 10 жовтня і ми повинні встигнути підвищити пенсію, - прокоментував Ігор Побер.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.