Із "вибадами" можна буде оформити "соціальну картку тернополянина"

Опубліковано в Новини 26.09.2017

У Тернополі досі триває впровадження "Соціальної картки тернополянина", яка ще й поділятиметься одразу на декілька видів.

Загалом тернополяни можуть оформити звичайний не персоніфікований електронний квиток або персоніфікований, який містиме фотографію або ініціали свого власника. ей квиток також поділятиметься на три різновиди: для пільговиків, для учнів та студентів, для працюючих людей або тих, хто прописаний і проживає в Тернополі.

- Вартість неперсоніфікованого проїзного квитка – 20 грн. Його можна буде придбати у спеціалізованих пунктах продажу. Термін виготовлення карти – від 20 робочих днів. Термін дії карти – 5 років, - повідомляють в міськраді. - Персоніфікованим електронним квитком можна буде оплатити лише за власну поїзду. Неперсоніфікований квиток дасть змогу оплатити за проїзд декількох людей. Електронний квиток (чи персоніфікований чи неперсоніфікований) дає змогу їздити у громадському транспорті міста за діючим тарифом. При розрахунку готівкою вартість проїзду буде вищою. Оформити «Соціальну карту тернополянина» можна у ЦНАПі, в управлінні соцполітики та у 12-ти ЖЕКах.

Нагадаємо, попри рішення міської ради запровадити "Соціальну картку тернополянина", таку ініціативу частина жителів міста сприйняла не вельми позитивно. Особливо людей обурило підвищення вартості проїзду в громадському транспорті для тих, хто не оформить картки. Окремі тернополяни з цього приводу навіть створили петиції про заборону підвищення ціни на проїзд в маршрутках та тролейбусаї. Детальніше ТУТ.

 

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.