У Тернополі на Текстильній будують ще одну велодоріжку

Опубліковано в Новини 26.09.2017

В межах транспортної poзв'язки на вулицях Збаразька, Енергетична, проспект Злуки та на вулицях Текстильна-Промислова поблизу будинку на вулиці Текстильна, 2 з'являться нові велодоріжки. 

На разі велопроїзд облаштовують на вулиці Текстильна,2. Поки тут встановили нові бордюри та наповнили основу доріжки щебенем.

Як зазначають в управлінні ЖКГ, облаштовують велодоріжки в рамках реалізації програми розвитку велоінфораструктури у Тернополі.

Також нещодавно в місті були облаштовані місця перетину велосипедної доріжки з проїжджою частиною - вело-переїзди. Поки це всього лише спеціальне маркування червоним кольором, однак згодом в місцях вело-переїздів робитимуть нижчими й бордюри для комфортнішого перетину велосипедистами доріг.

До слова, на пішохідних переходах по вулиці Руська, на перехресті вулиць Замкова-Руська-Шашкевича та в межах вищевказаної транспортної розв’язки проведуть капремонт із влаштування велоінфраструктури в місті. На це із міського бюджету передбачено 550 тисяч гривень, зазначали раніше в управлінні.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.