Коржівський кар’єр на Тернопільщині забезпечує людей роботою та гідною оплатою

Опубліковано в Новини 25.09.2017
На ПАТ "Коржівський спеціалізований гірничо-дробарний кар'єр", який займається видобувничою діяльністю в Монастириському районі, працевлаштовано 106 людей.

 

Середня зарплата кожного з них складає понад 5 900 гривень кожного місяця.

 

У минулому році на Коржівському кар’єрі налічувалось 97 працівників, їхня зарплата складала трохи більше 4 300 гривень. У цьому ж році люди заробляють на понад півтори тисячі гривень більше.

 

 Керівництво кар’єру задоволене такими позитивними змінами та зазначає, що з кожним роком хочуть лише покращувати як заробітну плату, так і умови роботи їхніх працівників.

- Ми раді, що можемо забезпечувати людей роботою та коштами, які сьогодні такі необхідні. Прикро усвідомлювати, що наші люди змушені виїжджати за кордон, аби заробити там хоч якусь копійку. Тому й стараємося з кожним новим роком давати роботу більшій кількості людей і збільшувати оплату за цю роботу. Так, у 2016 році середня заробітна плата по Тернопільській області складала трохи більше 3 тисяч. Станом на сьогодні вона становить  більше 4 860 гривень - збільшилась майже в 1 860 тисяч, - розповідає директор Коржівського кар’єру Орест Крушельницький.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.