«На прикладі Вишнівецької школи перевіримо економність твердого палива» - Володимир Кравець

Опубліковано в Новини 22.09.2017
Перерозподіл бюджетних призначень, а саме видатків на інфраструктуру доріг, дозволив Вишнівецькій ОТГ направити кошти на енергоефективність у закладах освіти.
Як повідомив голова Вишнівецької ОТГ Володимир Кравець, кошти в сумі 400 тисяч гривень будуть спрямовані на купівлю економнішого котла для Вишнівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, щоб зустріти зиму у всеозброєнні.
- Якщо за підсумками опалювального сезону вийдемо з економією коштів на опалення, то цю практику – переведення опалення із газу на тверде паливо - поширимо й на інші заклади, - розповідає Володимир Кравець.
До слова, із бюджету Вишнівецької ОТГ під час сесії селищної ради було вирішено 200 тисяч гривень виділити на ремонт міжнародної траси (співфінансування), котра пролягає через Вишнівець.
Також у зв’язку із поверненням із районного бюджету в селищний залишків з кошторису освітньої та іншої субвенції – з’явилася можливість збільшити видатки на дошкільну освіту, на школи, міжшкільну майстерню, бібліотеки, будинки культури та клуби, школи естетичного виховання.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.