Відомо, коли тернополяни зможуть прийняти гарячу ванну

Опубліковано в Новини 19.09.2017

Тернопільські комунальники обіцяють, що вже 20 вересня буде відновлене постачання гарячої води.

В управлінні ЖКГ запевняють – гарчу воду відключили через дві причини: заборгованість містян перед КП «Тернопільводоканал» та через нелояльність НАК «Нафтогаз України».

- Вагомим фактором, який зупинив подачу гарячої води, стала заборгованість населення у сумі понад 38 мільйонів гривень перед комунальним підприємством “Тернопільміськтеплокомуненерго”. Незважаючи на великий борг, ми намагалися у травні, червні та липні подавати гарячу воду, при цьому дофінансовували діяльність комунального підприємства з міського бюджету на суму понад 9 млн. грн. Проте найбільшою проблемою стала діяльність НАК «Нафтогаз Україна», який відмовився постачати газ для вироблення гарячої води для потреб населення. Натомість державне підприємство хотіло постачати газ за ціною, яка є значно вищою, аніж та, що закладена в тарифах, - коментують в управлінні.

Причиною відновлення гарячого водопостачання стало не погашення тернополянами боргу, а наради, проведені в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва.

Нагадаємо, впродовж не одного місяця частині тернополян довелось терпіти значні незручності пов’язані із припиненням надання послуги гарячого водопостачання.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.