За грошові винагороди можуть "поборотись" тернопільські школярі та студенти

Опубліковано в Новини 18.09.2017

Тернопільських школярів та студентів, як і учнів з інших областей України, запрошують взяти участь у Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і творчих робіт імені Володимира Маняка і Лідії Коваленко на тему: «Голодомор 1932–1933 рр. – геноцид Українського народу в приватних історіях і просторі культури».

Як повідомляють в Міністерство освіти і науки конкурс проводиться в 3 номінаціях: «Кращі творчі і дослідницькі роботи учнів 5–11 класів ЗНЗ»; «Кращі методичні розробки уроку/лекції та творчі роботи вчителів навчальних закладів та викладачів ВНЗ»; «Кращі творчі і дослідницькі роботи студентів, аспірантів, науковців (віком до 35 років)».

Автори  найкращих робіт за 1 місце – отримають 5 тисячі гривень, за 2 місце  –  3 тисячі, за 3 місце  – 2 тисячі. Також у кожній з номінацій журі відзначить ще 10 робіт, автори яких отримають 1000 гривень.

На конкурс подаються лише неопубліковані оригінальні роботи. Вони можуть бути написані українською, англійською або російською мовами. Термін подання робіт – до 15 листопада 2017 року. Оголошення результатів відбудеться в останній тиждень листопада 2017 року. Конкурсні роботи надсилайте на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. із позначенням «ІІ Міжнародний міждисциплінарний конкурс – 2017». Або на пошту: 02068, м. Київ, а/с 74.

Докладнішу інформацію можна переглянути в Умовах конкурсу.

Фото: з відкритих джерел.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.