Тернопільські шашкарі поборолись із спортсменами з 8 країн світу на Чемпіонаті в Болгарії

Опубліковано в Новини 18.09.2017

76 спортсменів з дев'яти країн змагались за першість на Чемпіонаті Світу з шашок-100 серед спортсменів-інвалідів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору, порушеннями слуху. Тернопільщину і Україну на змаганнях представляло четверо шашкарів від Тернопільського «Інваспорту».

В управлінні фізичної культури та спорту повідомляють, що серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату КМСУ Ольга Концевич з міста Бережани в особистому заліку посіла четверте місце, а в командних змаганнях наша землячка разом із колегами по збірній Олександром Гонгальським, Дмитром Мариненком та Людмилою Ведерко завоювали золоті нагороди.

Також у цій нозології тернополянка Мар’яна Хримко посіла п’яте місце, а ще один представник Тернополя, КМСУ Руслан Пронозюк здобув сьоме місце серед чоловіків. Готував тернополян до змагань тренер-викладач ДЮСШІ, майстер спорту Пантелеймон Яблонський (на фото справа). До речі, сам тренер, виступаючи серед серед спортсменів з вадами зору зайняв шосте місце.

Загалом впродовж десяти днів у болгарському місті Кранево тривав Чемпіонат Світу, на якому 48 чоловіків та 28 жінок представляли Ізраїль, Польщу, Литву, Латвію, Молдову, Росію, Білорусь, Узбекистан та Україну.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.