Коли для тернопільських школярів не діє учнівський

Опубліковано в Новини 18.09.2017

Школярі можуть користуватись 50% знижкою під час проїзду в громадському транспорті без жодних обмежень. 

Єдиним періодом, коли не діє учнівський квиток - період зимових та літніх канікул.

- Учні загальноосвітніх шкіл при пред’явленні учнівського квитка в навчальний період оплачують 50% вартості проїзду у громадському транспорті. Причому обмежень щодо часу, коли відбувається поїздка, немає, - кажуть в управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку міськради.

Якщо ж водії відмовлятимуться перевозити учнів у навчальний період тернополяни мають звертатись із скаргами на перевізників у зазначене правління. Тернополяни повинні вказати час поїздки, номер маршруту та номер громадського транспорту.

До слова, управління  транспорту, комунікацій та зв’язку знаходиться за адресою вул. Коперника,1, 4-ий поверх (тел. 521514).

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.