В Тернополі у одному ДТП двічі постраждав потерпілий

Опубліковано в Новини 16.09.2017

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася близько першої години ночі 15 вересня у Тернополі, інформують в відділі комунікацій НП області.

На вулиці Микулинецькій водій автомобіля ВАЗ-2108, рухаючись зі сторони обласного центру, збив перехожого. Кермувальник каже, що потерпілий раптово вибіг на дорогу і він не встиг загальмувати. Уникаючи удару, спробував з'їхати на смугу зустрічного руху. Проте невідомий все ж таки потрапив під колеса авто.

 Водій легківки спинився і вийшов, щоб допомогти травмованому. Транспорт залишив на зустрічній смузі, але фари, ймовірно через удар, перестали працювати. І як результат - в ВАЗ-2108 врізався Mercedes Sprinter. Легкове авто від удару почало котитися назад, зачепивши ще раз потерпілого і самого водія.

На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. Працівники поліції кажуть, що стан тридцятивосьмилітнього потерпілого важкий. У нього відкрита черепно-мозкова травма, забійна рана голови, закритий перелом обох гомілок. Він перебуває у реанімації.

До реанімаційного відділення з закритою травмою живота та грудної клітки доправили й кермувальника ВАЗу. Триває слідство. Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.