Тернопіль цьогоріч "наповнюється" майданчиками

Опубліковано в Новини 16.09.2017

У Тернополі тривають роботи зі встановлення дитячих та спортивних майданчиків.

Як пояснюють в управлінні житлово-комунального господарства, цього року у житловому фонді міста встановлено 18 нових дитячих майданчики та два спортивних. Окрім того, нові спортивні майданчики отримали загальноосвітні школи №11 та 16. Роботи на інших запланованих об’єктах тривають.

Головний спеціаліст відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Олександр Чурілов розповідає, що після встановлення дитячі майданчики передаються на утримання житлово-експлуатаційній організації, яка обслуговує територію.

Зазначимо, що список, де встановлюються дитячі та спортивні майданчики, формується на основі звернень мешканців та балансоутримуючих організацій.

Фото: ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.