Значні суми та будматеріали щорічно виділяє на допомогу кар'єр на Монастирищині

Опубліковано в Новини 15.09.2017
Впродовж останніх декількох років кар'єр на Монастирищині, ПАТ «Коржівський спеціалізований гірничо-дробарний кар'єр», займається не лише видобування будівельного та декоративного каменю, а й благодійництвом.

Так, підприємство старається допомогти грошима чи будівельними матеріалами не лише районній та сільським радам, а й церквам, сім’ям, різним установам та комунальним підприємствам. Загалом протягом цього та попереднього років Коржівський кар’єр на соціальну допомогу виділив майже 400 тисяч гривень.

- Ми стараємось якомога частіше допомагати нашому району, селам на Монастирищині. Також допомагаємо церквам, передали понад 17 тисяч гривень на їхні потреби. Зокрема, кошти передали Парафії УАПЦ святого Онуфрія Великого в селі Рукомиш, Церкві святого Савелівна та Церкві святого отця Миколая у селі Ковалівка. Монастириській районній раді передали більше 43 тисяч гривень, а міській раді – майже 11. Ми розуміємо, що ці кошти підуть на добре діло і тому не шкодуємо, а навпаки хочемо внести свій вклад в покращення чи соціальної інфраструктури, чи якості доріг, - пояснює директор Коржівського кар’єру Орест Крушельницький.

До речі, про дороги: Коржівський кар’єр соціальну допомогу в розмірі понад 32 тисяч передав і Бучацькому райавтодору. Підгаєцький райавтодор отримав подібну допомогу в розмірі майже 5 тисяч.

Також нещодавно Коржівський кар’єр виділив 500 тонн щебеню для автобусних зупинок та додаткових автостоянок, які облаштували на фестивалі «Дзвони Лемківщини».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Від чого залежить комфорт дитини під час квартирного переїзду?
Зміна місця проживання — випробування не з легких. Якщо в сім'ї є діти, крім клопоту…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.