Відомо, коли отримуватимуть субсидію тернополяни з індивідуальним опаленням

Опубліковано в Новини 14.09.2017

Для їх людей, в чиїх домівках індивідуальне опалення, субсидія цьогорічного опалювального сезону  нараховуватиметься з 15 жовтня по 15 квітень.

Для сімей, які отримують послугу з централізованого опалення опалювальний період починається як завжди відповідно до рішень органу місцевого самоврядування залежно від погодних умов подачі теплоносія. Відповідно до цього й здійснювалося нарахування субсидії – для всіх з централізованим опаленням в один і той же період.

Однак родини, в яких індивідуальне опалення, можуть обігрівати свої домівки, коли вважатимуть за потрібне. Тому Уряд у травні цього року врегулював це питання.

- Для родини, яка має індивідуальне газове опалення, опалювальний період починався з 1 жовтня і завершувався 30 квітня. Однак, враховуючи погодні умови, рідко хто з українців самостійно вмикав опалення вже 1 жовтня, коли на вулиці сприятливий температурний режим, - повідомляють в управлінні ЖКГ. – Якщо раніше субсидія на опалювальний сезон призначалася з 1 жовтня до 30 квітня і обов’язково перераховувалася відповідно до рішення органів місцевого самоврядування або органів виконавчої влади про дату початку та закінчення опалювального сезону, то у 2017-2018рр. для користувачів централізованого опалення залишається прив’язка до відповідних рішень органів місцевого самоврядування або органів виконавчої влади, а для тих, у кого індивідуальне опалення, субсидія нараховуватиметься з 15 жовтня до 15 квітня.

 

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.