На Тернопіллі традиційно високо оплачуються професійно-технічні спеціальності

Опубліковано в Новини 05.09.2017

До центрів зайнятості Тернопільської області протягом січня-серпня 2017 року від місцевих роботодавців надійшло майже 26,5 тис. вакансій. Крім того, у базі даних служби зайнятості містилась інформація ще про 6228 пропозицій роботи, отриманих з інших джерел. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Найвищі заробітні плати пропонували: торговельним представникам (12 тис. грн), електрогазозварникам, мулярам, водіям навантажувача (10 тис. грн), водіям автотранспорних засобів (9 тис. грн), трактористам-машиністам сільськогосподарського виробництва (8,5 тис. грн), касирам, вантажникам, малярам, токарям (7 тис. грн). 

 

На зарплату 5-6,5 тис. грн роботодавці області запрошували електромеханіка з ліфтів, обвалювальника м’яса, забивача худоби, акумуляторника.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.