Тернопільські правоохоронці просять допомоги у пошуках матері-дітовбивці

Опубліковано в Новини 02.09.2017

Кримінальне провадження розпочали тернопільські правоохоронці за статтею 117 ККУ - умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини та просять усіх, хто може допомогти у пошуках підозрюваної чи розкритті злочину.

31 серпня близько тринадцятої години до Зборівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Ігровиця. Чоловік, сортуючи щойно привезене сміття на сміттєзвалищі в селі Малашівці, виявив у ньому труп новонародженої дитини. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління поліції та місцевого відділення.

- Під час поверхневого огляду тіла видимих тілесних ушкоджень виявлено не було. Нерівні краї обірваної пуповини свідчили, що дівчинку народжували не в медичному закладі. За оперативними даними, відходи, у яких було знайдено мертве немовля, привезені з Тернополя. Наразі поліцейські вживають оперативних заходів з метою встановлення жінки, що народила дитину, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Також правоохоронці інформують, що проведений розтин тіла новонародженої дівчинки, яку було знайдено на сміттєзвалищі не дав можливості встановити причину смерті у зв'язку з гнилісниим змінами тіла. Призначено додаткову судово-медичну експертизу.  

Поліцейські звертаються до всіх, хто може допомогти у розкритті даного злочину, телефонувати у Тернополі (0352) 27-12-34, 27-12-58, 0674716623 або 102.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.